Minder leegstand
Minder kosten
Beter resultaat

Aan de slag!

Het Flexhuisje platform werkt eenvoudig en tegen lage kosten. Hieronder wordt per categorie toegelicht hoe je jouw woonruimte voor arbeidsmigranten kunt verhuren of hoe je de ideale huisvesting kunt inhuren. Mocht je na het voltooien van het registratie proces vragen hebben dan zijn wij er atlijd om je vooruit te helpen.

Registratie

De eerste stap waar zowel huurders als verhuurders mee starten. Door jouw uitzendonderneming te registreren kunnen wij de screening opstarten. We controleren of jouw onderneming NEN 4400-1 gecertificeerd is en controleren ook op een actieve SNF registratie. Na afronding van de screening krijg je van ons bericht en kun je starten met het verhuren of huren van huisvesting voor arbeidsmigranten.

Ga je verhuren?

Na het registratie proces kun je een locatie toevoegen op het portaal, volg hiervoor de instructies en de tips om jouw woonruimte zo duidelijk en waarheidsgetrouw te tonen. Dit helpt niet alleen de potentiele huurder, maar mocht je zelf ook huisvesting willen huren, dan helpt jouw duidelijke foto's en informatie ook met het maken van de juiste keuze! Wij controleren de advertentie voordat deze definitief online gaat en dan ben je klaar om reacties van potentiele huurders te ontvangen! Voor verhuurders zijn er abonnementen beschikbaar waarin het aantal locaties en de duur van gelijktijdige adverenties online gecombineerd worden. Zie voor meer informatie Tarieven.

Wil je huren?

Na het registratie proces kun je een aantal credits inkopen, met deze credits kun je informatie opvragen van huisvesting locaties voor arbeidsmigranten die voor jouw interessant zijn. Je ontvangt deze gegevens per mail en kunt dan ook meteen jou voorstel insturen naar de verhurende organisatie. Schrik je van het woord 'credits' en kosten? Wees gerust, wij gaan voor betaalbare oplossingen, zie onze pagina Tarieven voor de prijzen.

Contact formulier
#replace title#