Minder leegstand
Minder kosten
Beter resultaat

Wat kost het?

Het platform is bedoelt om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dit houdt in dat er vanuit Flexhuisje alleen een abonnementsbedrag wordt gerekend voor het verhuren van locaties en kamers en credits voor potentiele huurders om contact informatie op te vragen. We lichten dit verder toe!

Abonnementstarief verhuurder

Als verhuurder sluit je een abonnement af waarbij je 1 of meerdere locaties of kamers gedurende een aangegeven periode kunt aanbieden via het platform. Heb je een locatie of kamer verhuurd? Dan kun je deze inactief maken en in plaats daarvan een andere locatie of kamer actief maken. Heb je een abonnement voor 5 locaties voor 12 maanden? Dan kun je 12 maanden lang 5 verschillende locaties gelijktijdig aanbieden om te verhuren. 1 locatie verhuurd? Dan heb je de mogelijkheid om een andere locatie als 5e actief te maken. 

En goed om te weten, je kunt ook op kamer niveau een advertentie maken, zodat je daarmee gedeeltelijke leegstand kunt oplossen!

Credits voor de huurder

Het platform werkt zo dat je bij het bekijken van het aanbod niet de contactgegevens van de verhuurder kunt zien. Hiervoor dien je het registratieproces te doorlopen i.c.m. de screening. Je bent daarna in staat om in te loggen en om credits te kopen. De credits gaan 12 maanden mee en geven je de mogelijkheid om contactgegevens op te vragen van aangeboden locaties en kamers. Je kunt vervolgens een direct bericht sturen met de periode waarvoor je de locatie graag zou willen huren.

Maar wie bepaalt de verhuurprijs dan?

Dat doen de verhuuder en huurder samen. De verhuuder toont de gewenste huurprijs per persoon per week inclusief, gas, water, electriciteit, internet, toeristenbelasting en BTW bij de advertentie, en wij adviseren om vooral met elkaar in contact te gaan. Uiteindelijk is het invullen van de leegstand voor de verhuurder een net zo belangrijk speerpunt als het inhuren van tijdelijke huisvesting voor de huurder. 

Wie zorgt voor de huurbetaling?

Dat doet de huurder conform de gemaakte afspraken. We adviseren altijd een borg af te stemmen zodat beide partijen zich comfortabel voelen voor het aangaan van de samenwerking. Omdat wij het platform voor echte professionals hebben opgezet zullen wij maatregelen nemen als huuders hun betalingsafspraken niet nakomen.

 

Contact formulier
#replace title#