Huren van huisvesting

Geen hoge lasten
Flexibele verplichtingen
Beter resultaat

Huren van huisvesting voor arbeidsmigranten

Snel huisvesting nodig? Geen probleem!

Soms loopt het net even iets anders. Jouw klant heeft extra werk binnen gehaald en vraagt nu bij jou meer medewerkers uit. Geen probleem, want je hebt de juiste kandidaten, maar.. nog niet de juiste arbeidsmigranten huisvesting.

Door het huren van arbeidsmigranten huisvesting voor korte of langere periodes, kun je toch de hele circkel rond krijgen. Alleen? Hoe zit het met de kosten om jouw medewerkers te huisvesten? Hoge courtage- en bemiddelingskosten wegen niet op tegen het invullen van deze extra aanvragen, want de extra aanvraag is voor maar 3 maanden. Geen probleem! Flexhuisje is het platform voor uitzendbureaus om arbeidsmigranten huisvesting te huren of te verhuren. Op deze manier kunnen we elkaar helpen tegen marktconforme prijzen zonder de last van hoge courtagekosten of bemiddelingsfees.

En als ik maar voor 2 personen tijdelijke woonruimte zoek?

Ook als je op zoek bent naar huisvesting voor een beperkte aantal personen is Flexhuisje er voor jou. 
Gedeeltelijke verhuur van arbeidsmigranten huisvesting op kamerniveau is zeker een optie! Misschien zie je nu nog beren op de weg, maar besef dat de risico's voor de verhurende partij hetzelfde zijn als die van jou. Verklein de risico's door in de basis goede afspraken te maken en deze op papier te zetten en elkaar herin te vertrouwen. Uiteindelijk hebben beide partijen baat bij deze oplossing!
 

Ik wil Huren!

Registreer je via het platform. Iedere huurder en verhuurder wordt onderworpen aan een screening. Hierbij wordt de NEN registratie van jouw uitzendbureau geonctroleerd en je registatie bij het SNF. Zo zorgen we ervoor dat alleen met betrouwbare partijen toegang krijgen tot het platform. Na registratie krijg je hierover zo snel mogelijk bericht. Hierna krijg je de inloggegevens van je account zodat je kunt reageren op verhuuradvertenties. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen dan is ons team altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. 

Contact formulier
#replace title#