Verhuren huisvesting arbeidsmigranten

Minder leegstand
Minder kosten
Beter resultaat

Verhuren huisvesting arbeidsmigranten

Leegstand is een sluimerende kostenpost voor uitzendbureaus, dit kan seizoensmatig zijn of door onvoorziene omstandigheden.

Huur opzeggen is vaak een te groot risico voor als het werk weer opstart, maar leegstand is ook te duur. Het (tijdelijk) doorverhuren van de arbeidsmigranten huisvesting is vaak een passende oplossing, maar aan wie? Flexhuisje is het platform voor uitzendbureaus om arbeidsmigranten huisvesting te huren of te verhuren. We kunnen op deze wijze elkaar helpen tegen marktconforme prijzen zonder de last van hoge courtagekosten of bemiddelingsfees.

Gedeeltelijke leegstand

Een veel voorkomend probleem, want de forecast van de klant valt toch lager uit als verwacht of je hebt een interessante locatie gevonden, maar je hebt nog niet de juiste bezetting om deze ook kostendekkend te maken. Gedeeltelijke verhuur van arbeidsmigranten huisvesting op kamerniveau is zeker een optie! Waarschijnlijk zijn er direct allerlei hindernissen die bij je opkomen, maar besef ook dat deze hindernissen voor de hurende partij hetzelfde zijn. De basis is goede afspraken maken en op papier zetten en elkaar hierin te vertrouwen, uiteindelijk hebben beide partijen baat bij deze oplossing! 

Ik wil verhuren!

Meld je aan via het contactformulier, we starten dan een screening waarbij de NEN registratie van het uitzendbureau en de SNF registratie wordt gecontroleerd. Je krijgt hierover z.s.m. bericht. Hierna kun je starten met het toevoegen en uploaden van jouw locatie gegevens. Volg de instructie en tips voor het uploaden en zorg voor duidelijke foto's van de arbeidsmigranten huisvesting. Mocht je er onverhoopt toch niet uit komen dan is ons team altijd beschikbaar voor ondersteuning. 

Contact formulier
#replace title#